Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Marketing - üzletfejlesztés képes leírás - Üzletfejlesztés: forrás, képzés és pályázat.tlap.hu
részletek »

Marketing - üzletfejlesztés - Üzletfejlesztés: forrás, képzés és pályázat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uzletfejlesztes.tlap.hu » Marketing - üzletfejlesztés
Keresés
Találatok száma - 10 db
A jó márka elad - üzletfejlesztés

A jó márka elad - üzletfejlesztés

Sikeresen eladni a termékét, vagy szolgáltatását - a mai modern piacon más tényezőn is múlik, mint a minőség, ár, disztribúció, promóció, reklám. Mindezen eszközök hatékony hadrendbe állításához Önnek szüksége van egy megkülönböztető erejű, jól pozicionált márkára. A márkázás fő célja, hogy többen vásároljanak többet, sok éven át, magasabb áron. Egy jó márka folyamatosan biztosítja és fenntartja vállalkozása versenyelőnyét.

Állategészségügyi marketing

Állategészségügyi marketing

Ahogy a magánklinikáknak, gyógycentrumoknak, fogászati klinikáknak, az állatorvosoknak szintén nagy szükségük van korszerű marketing ismeretekre ahhoz, hogy praxisukat sikeresen tudják működtetni. Szeretnénk társaik lenni a mindennapokban, hogy idejük nagy részét az állatok gyógyításának tudják szentelni. Vállaljuk állatorvosi praxisok komplett marketing feladatait, de igény szerint kisebb részfeladatokat is szívesen elvégzünk, legyen szó professzionális weboldal készítésről vagy egy egyszerű prospektus vagy szórólap elkészítéséről.

Értékesítési és marketing riportok

Értékesítési és marketing riportok

Ha nem tudja, kik az ideális vásárlói, melyik marketingcsatornája hatékony vagy mely értékesítői teljesítenek jól, csak az idejét és a pénzét vesztegeti azzal, hogy a kevésbé eredményeseknek is ugyanakkora figyelmet szentel, mint amelyekből cége bevétele származik. A fentieket persze nem elég megtippelni, konkrét tényekre van szüksége. CRM rendszere segítségével statisztikákat készíthet bármely adat alapján, melyet rögzít benne. Tanulmányunkban megtudhatja, milyen értékesítési és marketing riportokat készíthet a MiniCRM ügyfélkapcsolat-kezelő rendszerében.

KKV Marketing és PR

KKV Marketing és PR

Több mint tízéves médiatapasztalattal és ötéves vezetői, rendezvényszervezői, marketing- illetve pr-gyakorlattal alapítottuk meg a Produkciós Részleget. Tudjuk, hogyan lehet halálhír vagy csődeljárás nélkül, kreatív ötletekkel felkelteni a sajtó figyelmét, értékes médiafelületeken szerepelni, hatékonyan kommunikálni az ügyfelekkel. Gyakorlatunk, maximalizmusunk, kiterjedt szakmai és sajtókapcsolati rendszerünk valamint referenciáink garantálják ügyfeleinknek a legmagasabb szintű, teljes körű kiszolgálást ? a pr-en túl többek között tartalomszolgáltatási, rendezvényszervezési és marketingterületen is.

Magyar Marketing Szövetség

Magyar Marketing Szövetség

A Szövetség 1990. december 3-án alakult meg országos szakmai, érdekvédelmi szervezetként. Feladatainak tekint minden olyan tevékenységet, amely közvetlenül vagy közvetve a Szövetség küldetésének teljesítését, céljainak megvalósítását elősegíti: Szervezi és összefogja a marketing területén dolgozókat; állást foglal a marketing területet érintő kérdésekben; kezdeményezi, koordinálja, szervezi tagjai összehangolt fellépését mindazon kérdésekben, amelyek a szakmával kapcsolatban felmerülnek; kapcsolatot tart fenn és együttműködik a hazai és a nemzetközi szakmai szervezetekkel; kapcsolatot tart fenn a szakterületet érintő kérdésekben a szakmán kívüli társadalmi szervezetekkel; érdekegyeztetés és érdekképviselet szakmai és gazdasági szempontból.

Manta Marketing

Manta Marketing

Marketing tevékenységünk főbb területei: egységes vállalati arculat kialakítása - logó és arculattervezés; marketingkutatás és tervezés, marketing tanácsadás; marketing terv megvalósulásának ellenőrzése; kampányok és promóciók tervezése és bonyolítása média-mix összeállítása (ATL/BTL); médiavásárlás; kiállítások szervezése, esemény marketing; online marketing; gerilla-marketing.

Marketing Commando

Marketing Commando

Küldetésünk a cégedet versenyképesebbé, sikeresebbé tenni az által, hogy egy olyan marketing és értékesítési szaktudást nyújtunk, ami eddig csak a multinacionális óriásvállalatoknak volt elérhető. A Marketing Commando kizárólag külföldi tapasztalattal is rendelkező, korábban multinacionális cégek magyarországi marketingcsapatában dolgozó szakembereket alkalmaz tanácsadóként.

Marketing tippek vállalkozóknak a MarketingMániától

Marketing tippek vállalkozóknak a MarketingMániától

Gömöry Kati marketinges oldala kisvállalkozások tulajdonosainak szól. A kiscégek tulajdonosai számára nagyon fontos a marketing ismerete. Mi azoknak a vállalkozóknak segítünk, akik saját maguk foglalkoznak vállalkozásuk marketingjével. Az online marketing tanfolyam az egyik legnépszerűbb módszer az online marketing elsajátítására, hiszen otthon, a kényelmes fotelben ülve tanulhat a kisvállalkozó, amikor éppen ráér, nem kell sehova sem utazni. Marketing tanfolyam kínálatunkba tartozik pl. a Facebook és közösségi marketing , a marketing terv, vagy a link építés. Blogunkon pedig praktikus információkkal szolgálunk a SEO, közösségi média, marketingtervezés stb. területén. Az a célunk, hogy hatékony infókat adjunk át és költséghatékony módszereket adjunk, tanítsunk a kisvállalkozóknak, hogy sikeresek legyenek. Marketingfeladatok kiszervezése is lehetséges nálunk, az elfoglalt vállalkozók választhatnak marketing asszisztens szolgáltatásaink közül, úgymint Facebook oldal kezelése, linkmarketing stb. Érdemes feliratkozni hírlevelünkre és letölteni a hasznos ingyenesen letölthető tudásanyagokat.

Online mélyinterjú

Online mélyinterjú

Egy alapos piackutatás sok-sok kérdésre segít választ adni. Főleg olyanokra, mint pl: Hogyan gondolkodnak a vevőim? Vagy: Miképp pörgethetném fel az eladásaimat? A mélyinterjú lényege nem más, minthogy mélységében megismerjük vásárlóink gondolkodását. A mélyinterjúkban ugyanis részletesen mondhatják el vélekedésüket pl. arról, hogy mi meghatározó számukra egy termékkel kapcsolatban. Ennek a modernebb verziója az online mélyinterjú, ami videó használatával történik. Itt a földrajzi távolság nem jelent problémát. Ügynökségeknek rengeteget segíthetnek az online mélyinterjúk.

Hirdetés
Vérnyúlmarketing

Vérnyúlmarketing

Mivel foglalkozik majd a Vérnyúl a honlapon? Fogélre hányunk rossz és még rosszabb marketing akciókat, kivitelezéseket. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy mit / hogy ne csinálj. Ha találunk üdítően jó példákat, akkor megmutatjuk, hogy így érdemes. Szívesen fogadjuk saját anyagok cincálási célzattal való beküldését (bátraké a szerencse alapon).

Tuti menü