Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Business Development - cégek képes leírás - Üzletfejlesztés: forrás, képzés és pályázat.tlap.hu
részletek »

Business Development - cégek - Üzletfejlesztés: forrás, képzés és pályázat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: uzletfejlesztes.tlap.hu » Business Development - cégek
Keresés
Találatok száma - 6 db
ExtractumPharma üzletfejlesztés elképzelései

ExtractumPharma üzletfejlesztés elképzelései

Az ExtractumPharma Rt. tulajdonosai és alkalmazottjai együttesen osztják azt a véleményt, miszerint egy együttműködés csak akkor lehet sikeres, ha az mindkét fél érdekeit, előmenetelét szolgálja. Az üzleti partnerség számunkra a kölcsönös előnyök és értékek mentén a felek speciális igényeihez igazodik A megfelelő kommunikáció és a pontosság nélkülözhetetlen elemei a közös munkának. Az ExtractumPharma Rt. tulajdonosai számára nagy jelentőséggel bír, hogy a generikus program keretében vállalatuk hozzájárulhat a hazai és nemzetközi egészségmegőrzés, valamint a magyar egészségügy és betegellátás színvonalas és egyben költséghatékony működéséhez. Cégünk nyitott az együttműködések széles körére, a közös fejlesztésektől gyógyszerkészítmények licencjogának vásárlásáig és értékesítéséig, valamint cégünk által forgalmazott termékek disztribúcióját külföldön előmozdító leendő partnereink irányába.

Garantált szoftveres, fizikális adattörlés

Garantált szoftveres, fizikális adattörlés

Minden cég találkozik azzal a buktatóval, hogy muszáj kezdeni valamit a tönkrement számítástechnikai eszközökkel, melyek szenzitív adatokat tartalmaznak. A leselejtezett, akár használhatatlan merevlemezek még a software-es törlés után is tárolhatnak érzékeny és menthető adatokat. Cégünk által biztosított szolgáltatásokkal teljes védelmet kínálunk. Az adatok visszaállíthatatlan törléséről, megsemmisítéséről minősített dokumentum csomagot biztosítunk, mely megfelel a 2014. márciusában szigorított törvény előírásainak.

M27 ABSOLVO

M27 ABSOLVO

Az M27 ABSOLVO Consulting a nemzetközi tanácsadó M27 Csoport magyar irodájaként Európa 27 országában, 12 nyelven, 27-féle külpiacra lépési, illetve finanszírozási szolgáltatást nyújt. A cégcsoport Európa-szerte közel 120 tanácsadó tudására és tapasztalatára támaszkodik. Ennek köszönhető, hogy több ezer sikeres projekt elindításában és lebonyolításában működött közre az elmúlt évek során. A finanszírozási és export tanácsadó a hazai vállalkozások nemzetközivé válásában, valamint a növekedés komplex finanszírozásában egyaránt szakértői támogatást kínál. Az M27 ABSOLVO segítséget nyújt ügyfeleinek a piacelemzésben, az új termékek bevezetésében, a nemzetközi piacra lépésben, a partner kiválasztásában, valamint a támogatások és kockázati tőke felkutatásában, megszerzésében az üzleti tervezéstől a megfelelő befektető kiválasztásán át, a tárgyalások segítéséig.

MOL üzletfejlesztés

MOL üzletfejlesztés

A nemzetközi, regionális, és helyi gazdasági folyamatok jelentős hatással vannak a MOL-csoport működésére és gazdasági teljesítményére. Ennek megfelelően Társaságunk kiemelt figyelmet fordít a hosszú távú gondolkodásra és a folyamatos jó teljesítményre.

T-mobile (angol nyelvű)

T-mobile (angol nyelvű)

Ha a T-Mobile stratégia irányvonalához illő kifejlesztett termék vagy szolgáltatás hasznosításához kereskedelmi kapcsolatot keres, akkor kérelmet nyújthat be a 'Business Development Team'-hez. A kérelem pozitív elbírálása esetében felvesszük Önnel a kapcsolatot.

TVK üzletfejlesztés

TVK üzletfejlesztés

Hosszú évek eredményes fejlesztő munkájának köszönhető vállalatunk korszerű, 765 ezer tonnás poliolefin termelő kapacitással rendelkezik, ami jelentősen meghaladja a hazai piac méretét. Ennek megfelelően a nemzetközi jelenlét nem csupán lehetőséget jelent számunkra, hanem üzemeink magas szintű kihasználásának, s ezen keresztül eredményes működésünknek egy szükséges feltétele. Büszkék vagyunk rá, hogy a szükségből előnyt kovácsolva a TVK vezető szerepet tölt be a regionális polietilén és polipropilén piacon és kiváló minőségű termékeink egész Európában ismertek és elismertek.

Tuti menü